2010. augusztus 30., hétfő

2010. augusztus 25., szerda

2010. augusztus 24., kedd

Díj Ergától

Barátság díjat kaptam Ergától,akinek ezúton is köszönöm, hogy rám is gondolt. Mindig nagy meglepetés számomra, ha valaki megajándékoz ilyesmivel,mert én nem vagyok túl aktív itt
a gyöngyös lányok között. Sajnos időm nem engedi, hogy többet foglalkozzak a gyöngyeimmel és a blogommal. Azért figyelemmel kisérem a munkáitokat,de reagálni már nem érkezek.
Örülök hogy megismerhettelek benneteket. Én nem személyeskednék most, mindenkinek tovább adom aki látogatja az oldalamat. Remélem még sok-sok barátság köttetik a gyöngyökön keresztül.

Bogyó III.


2010. augusztus 12., csütörtök

Bogyó II. vagy Kocka?

Az úgy volt, hogy kipróbáltam kisebb gyöngyökből, de a swarit elfelejtettem 4-ről 3mm-esre cserélni. Ezért lett a bogyóból kocka.

Bogyó I.


Tekla füzér

Tamás kisfiam 3 és fél éves. Ha leülök a szőnyegre gyöngyözni,gyakran kedvet kap ő is a fűzéshez. Ezúttal memória dróttal próbálkozott.

2010. augusztus 9., hétfő

Capricho


Ez is egy nagyon klassz minta! És milyen haladós. Sorozatgyártásba kell kezdenem, annyira megtetszett az ismerőseimnek ez a karkötő. Már vitték volna, de nem adtam. Hétvégén gyöngyvadászatba kezdek, mert természetesen ugyan ilyen színkompozícióból kell csinálnom.
Lehet,hogy hétvégén bejárom Budapest összes gyöngyös boltját?.....

Okno medál



Két hetes szabadságom alatt igyekeztem egy-két izgalmas mintát kipróbálni.
Íme az egyik, amivel régóta szemezek. Nagyon szerettem fűzni annak ellenére, hogy én is azok közé tartozom, akik nem szeretik a több, egyforma darabból álló ékszereket. Ennek még lesz párja, mert nagyon tetszik ez a minta.